Det skall löna sig att vara medlem hos oss

Ju mer du handlar, desto större belopp på bonuschecken får du utav oss. Redan när du handlat för 1000 kr kommer du få en bonuscheck. Checken gäller för inköp av valfria varor ur vårt sortiment under checkens giltighetstid. Checkens värde bestäms av hur mycket du har handlat för under avräkningsperioden. Du får 3% i bonus när du har handlat för mer än 1 000 kr.

Bli medlem

   

  Klubbregler

  • Medlemskap i vår kundklubb är kostnadsfritt.
  • Endast privatpersoner som fyllt 16 år kan bli medlemmar.
  • Samtliga inköp, dock ej av presentkort, är bonusgrundande. Köp som betalas med presentkort är dock bonusgrundande. Inköp som du gör med din bonus är ej bonusgrundande.
  • Inköp kan ej registreras i efterhand. Se därför alltid till att identifiera dig när du handlar så att du inte går miste om bonuspoäng.
  • Bonus beräknas efter registrerade inköp gjorda under en 12-månadersperiod mellan 1/1 och 31/12. Har du vid årets slut inte handlat för 1000 kr nollställs ditt saldo.
  • För att ta del av klubbens erbjudanden, måste du ha gjort inköp för minst 1000 kr under den senaste 12-månadersperioden.
  • Bonus betalas ut två gånger per år i form av en värdecheck med angiven giltighetstid. Värdechecken gäller endast hos oss och endast för inköp av varor. Den kan ej lösas in mot kontanter.
  • Du kan när som helst, lämna klubben. Det enda du behöver göra är att mejla Kundklubbens kundtjänst.
  • Som medlem ger du oss rätten att lagra personuppgifter och annan information som du lämnar vid din medlemsregistrering. Ditt personnummer behövs för att kunna skapa ett medlemskonto samt för uppdatering av vårt adressregister. Korrekt postadress är vår enda garanti för att saldobesked, bonuscheckar och andra värdehandlingar inte hamnar i fel händer .
  • Mobiltelefonnummer och e-postadress som du anger vid din medlemsregistrering används för utskick av eventuella erbjudanden och nyhetsbrev. För uppsägning av sms och e-postutskick ber vi dig kontakta butiken, kundtjänst eller följ instruktion i sms och e-postutskick.
  • Du ger oss tillstånd att använda dina personuppgifter för vår marknadsföring av klubbens aktiviteter och erbjudanden. För nya medlemmar efter 25 maj 2018 skall nytt medlemskap bekräftas i ett sms.
  • Vi förbehåller oss rätten att avsluta medlemskap som missbrukas.
  • Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för vår Kundklubb.

  Kundklubben administreras av Desam Fashion Group AB (nedan kallad ”Desam”).

  Desam behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som medlem godtar du att dina personuppgifter samt information om dina köp sparas i 25 månader. Syftet med Desams behandling av personuppgifter är att administrera Kundklubben för den butik som du valt att tillhöra och förutom bonus kunna ge dig värdefulla erbjudanden och information. Uppgifterna kommer att lämnas vidare till Desams underleverantörer såsom systemleverantör, tryckeri och distributör. Desams medlemsregister uppdateras varje månad med hjälp av SPAR (Statens personuppgiftsregister). Personuppgiftsansvarig för Kundklubben är Desam Fashion Group AB. Ansvarig tillsynsmyndighet är Datainspektionen.

  Personuppgiftsansvarig:
  Desam Fashion Group AB
  Krokslätts fabriker 30
  431 37 Mölndal

  Kontaktuppgifter Kundklubb:
  Desam Fashion Group AB
  Att: Club
  Box 2093
  431 02 Mölndal
  E-post: club@desam.se